Zabava za odrasle - recenzije i iskustva

Omjer spolova  % 57  % 43
Idealno za Slobodne, zauzete
Broj članova i dob 240000 / 18
Jakov Traži devojku
Jakov traži devojku
Mara Traži prijatelja za sada
Mara traži prijatelja za sada

Kratki rezime

Stranica Zabava za odrasle je upravo to što naziv poručuje – mjesto odlične zabave, namjenjeno samo odraslima. Ovdje možete pronaći partnera bilo kojeg spola i dobi, bilo da tražite samo flert i online avanturu, intimno druženje uživo, prijatelja s povlasticama, ostvarenje fantazija... Ovdje ne morate brinuti što će drugi misliti, jer svi su tu sa istom namjerom – pronaći nekoga sa istim željama i zabaviti se. Također, ne morate brinuti o diskreciji i bezbjednosti. Članovi su stvarne osobe, a profili ručno provjereni i verificirani.

Naši prikazi

Vrsta upoznavanjaSeks
Cijena članstva od99 kn
Automatsko obnavljanje članarineDa
Prednosti VIP članstva
 • Pregled profila
 • Pretraga po lokaciji
 • Igra savršeni spoj
 • Neograničeno slanje i primanje poruka
 • Uvid tko Vam gleda profil
 • Uvid tko Vas želi
 • Popis favorita
Naučna metoda povjezivanja partneraNe
Ručna provjera korisikaDa
Javni profiliNe
Broj korisnika240000
Savršeno zaSlobodne, zauzete
Aplikacija za mobiteleNe
PotporaPutem slanja poruke na stranici

Zabava za odrasle je stranica za pronalaženje partnera za seks. Ova stranica posjeduje sve što trebate kako bi upoznavanje partnera bilo što brže i jednostavnije, nudi korisne značajke, spaja osobe sa sličnim interesima, te jamči diskreciju i bezbjednost dok se Vi opušteno trebate posvjetiti zabavi.

Registriranje na stranici Zabava za odrasle je lako, brzo i jednostavno, u svega par koraka. Bit će dovoljno da unesete osnovne osobne podatke, te potom kliknete na vezu za aktivaciju naloga koju ćete dobiti putem elektronske pošte. To je sve što trebate učiniti kako biste aktivirali svoj profil. Registracija se ne naplaćuje.

Imate mogućnost pretplatiti se na Vip članstvo. Iako to nije obavezno, uvećat će mogućnosti da upoznate pravog partnera, te Vam omogućiti da koristite dodatne značajke, kao što je neograničeno primanje i slanje poruka, uvid tko Vam je posjećivao profil, tko je označio da Vas želi, igra Savršeni spoj, popis favorita, pretraživanje profila prema mjestu, itd.

Ovdje su dozvoljeni eksplicitni sadržaji i jasno je naznačeno tko kakav odnos želi ostvariti, sve je jasno, direktno i otvoreno, te se nemate što sramiti ili ustjezati, što će posebno pomoći sramežljivijim osobama.

 • Velika baza članova
 • Verificirani profili
 • Pouzdano i bezbjedno mjesto za upoznavanje
 • Članovi svih orijentacija, spolova i dobi
 • Besplatna registracija
 • Opciono Vip članstvo
 • Bez cenzure

Baza članova

Broj korisnika240000
Idealno za18+
Vrsta vezeSlobodne, zauzete
Vrsta upoznavanjaSeks
4.3 / 5.0
Autor Nejseznamky
Autor
Ana Horvat
Zabava za odrasle logo Isprobajte

Zabava za odrasle namjenjena je svim onima koji bi željeli što lakše i što brže pronaći partnera za seks ili vrelo dopisivanje. Bilo da želite obogatiti seksualni život, osvježiti ga, upustiti se u avanturu, ostvariti spoj na jedno veče ili dugotrajan odnos, sa osobom bilo kog spola i orijentacije, stranica Zabava za odrasle pomoći će Vam u tome.

Registriranje na stranici je besplatno, a sami izabirete želite li se pretplatiti na Vip članstvo. To nije obavezno, ali donosi brojne pogodnosti i uvjećva šanse da pronađete partnera.

Što ćete od sadržaja ovdje dijeliti s drugima, samo je na Vama, na stranici je dozvoljen erotski sadržaj, pa je to Vaš vlastiti izbor. Ovdje ćete vrlo vjerojatno pronaći partnera s kojim biste ostvarili fantazije, a zajamčeno ćete se dobro zabaviti.

Omjer spolova
57 %  43 % 
Idealno za
Slobodne, zauzete
Broj korisnika
240000
Na korak do pronalaženja sreće
Isprobajte Zabava za odrasle
Pronađite točno ono što tražite