Seks kontakt - recenzije i iskustva

Omjer spolova  % 57  % 43
Idealno za Slobodne, zauzete
Broj članova i dob 182000 / 18
Filip Traži devojku
Filip traži devojku
Ema Traži prijatelja za sada
Ema traži prijatelja za sada

Kratki rezime

Ako biste željeli pronaći partnera za hot chatanje, intimno druženje, avanturu i vreli seks, stranica Seks kontakt pomoći će Vam u tome. Ovdje možete pronaći ženu, muškarca ili par, bilo koje orijentacije, raspoložene za intimno druženje. Nikada nije bilo lakše ostvariti sve svoje fantazije. Dovoljno je da se registrirate, što je ovdje besplatno i već možete početi sa upoznavanjem novih ljudi otvorenog uma i bez predubjeđenja.

Naši prikazi

Vrsta upoznavanjaSeks
Cijena članstva od99 kn
Automatsko obnavljanje članarineDa
Prednosti VIP članstva
 • Neograničeno slanje i primanje poruka
 • Uvid tko je posjećivao profil
 • Pregled profila
 • Pretraga prema lokaciji
 • Uvid tko Vas želi
 • Igra Savršeni spoj
 • Lista omiljenih profila
Naučna metoda povjezivanja partneraNe
Ručna provjera korisikaDa
Javni profiliNe
Broj korisnika182000
Savršeno zaSlobodne, zauzete
Aplikacija za mobiteleNe
Potporae-mail

Glavna namjena stranice Seks kontakt jest pronalaženje partnera za seks. Ovdje su namjere jasne i svi su tu sa istim ciljem, pa se nemate razloga ustjezati, već možete nastupiti iskreno i otvoreno. Bilo da ste muškarac, žena, ili par, hetero ili homoseksualni, biseksualni ili transseksualni, ovdje možete pronaći partnera. Ovdje su svi dobrodošli, samo je, obzirom na namjenu stranice, bitno da ste punoljetni.

Na stranici Seks kontakt, registriranje je besplatno, a imate mogućnost pretplatiti se na Vip članstvo ako želite. Dame ovdje imaju prednost, te automatski dobijaju besplatno Vip članstvo. Pretplata Vam omogućuje da koristite brojne značajke stranice, nedostupne slobodnim članovima, između ostalog, neograničeno slanje poruka. Vip članstvo nije obavezno, ali svakako značajno uvećava šanse da pronađete partnera za seks.

Stranica Seks kontakt nudi i zanimljive dodatne značajke, kao što su igra Savršeni spoj, uvid tko posjećuje Vaš profil, tko Vas želi, lista favorita, pretraga prema lokaciji, itd. Upravitelji stranice svoj posao shvaćaju posve ozbiljno, te se nalozi redovitno ručno provjeravaju, kako ovdje ne bi bilo lažnih profila, prevara i nedozvoljenog ponašanja.

 • Besplatno registriranje
 • Mogućnost pretplate na Vip članstvo
 • Zanimljive i korisne Vip značajke
 • Članovi oba spola i svih orijentacija
 • Svi traže partnera za seks
 • Nema cenzure

Baza članova

Broj korisnika182000
Idealno za18+
Vrsta vezeSlobodne, zauzete
Vrsta upoznavanjaSeks
4.3 / 5.0
Autor Nejseznamky
Autor
Ana Horvat
Seks kontakt logo Isprobajte

Seks kontakt je pravo mjesto za sve koji tačno znaju što žele, i voleli bi pojednostaviti i ubrzati upoznavanje patnera za seks. Ovdje se okupljaju i žene i muškarci, kao i parovi, svih seksualnih orijentacija, koji bi željeli ostvariti fantazije i unijeti uzbuđenje u svoj intimni život. Seks kontakt će Vam pomoći da lako i brzo pronađete osobu koja bi željela isto što i Vi i ubrzo uživate skupa.

Registriranje je besplatno, a sami birate hoćete li se pretplatiti na Vip članstvo. Vip članstvo omogućit će Vam neograničeno slanje i primanje poruka, kao i dodatne, zanimljive i korisne značajke, i pomoći Vam da pronađete partnera. Ako ste pripadnica nežnijeg spola, Vip članstvo dobit ćete na poklon.

Ovdje nema cenzure, svi su došli zabavljati se, i ne ustručavaju seotvoreno reć što traže i što žele. Diskrecija je zajamčena, te se možete opustiti i uživati u upoznavanju i druženju.

Omjer spolova
57 %  43 % 
Idealno za
Slobodne, zauzete
Broj korisnika
182000
Na korak do pronalaženja sreće
Isprobajte Seks kontakt
Pronađite točno ono što tražite