Tajni zreli flert - recenzije i iskustva

Omjer spolova  % 52  % 48
Idealno za Slobodne, zauzete
Broj članova i dob 27000 / 35
Milan Traži devojku
Milan traži devojku
Doris Traži dečka
Doris traži dečka

Kratki rezime

Ako ste mislili da su stranice za upoznavanje namjenjene samo mladima, bili ste u krivu. Stranica Tajni zreli flert namjenjena je upoznavanju osoba u zreloj životnoj dobi i seniorima. Ako biste željeli upoznati osobe Vaše dobi radi druženja, zabave, veze ili seksa, i to sve u potpunoj diskreciji, na pravom ste mjestu. Osobe oba spola ovdje traže partnera. Na stranici se mogu registrirati sve punoljetne osobe, ali je fokus na upoznavanju ljudi starijih od 35 godina.

Naši prikazi

Vrsta upoznavanjaFlert, seks, veza
Cijena članstva od75 kn
Automatsko obnavljanje članarineNe
Prednosti VIP članstva
Naučna metoda povjezivanja partneraNe
Ručna provjera korisikaDa
Javni profiliNe
Broj korisnika27000
Savršeno zaSlobodne, zauzete
Aplikacija za mobiteleNe
PotporaPutem poruke na stranici

Na stranici Tajni zreli flert mogu se registrirati osobe starije od osamnaest godina, ali je prevashodno namjenjena seniorima i osobama u zreloj životnoj dobi. Upravo to je ono što ovu stranicu izdvaja od drugih stranica za upoznavanje – ovdje ćete najlakše upoznati muškarce i žene zrelih godina i starije. upoznavanje na internetu nije više samo za mlade.

Registriranje na stranici Tajni zreli flert je besplatno, i sastoji se od ispunjavanja osobnih podataka. Ali, to Vam neće biti dovoljno kako biste stranicu uistinu koristili za upoznavanje. Da biste slali poruke, trebate kupiti kredite, koji su sredstvo plaćanja na stranici.

  • Pretplata na Premium članstvo ovdje ne postoji, već jedino možete kupiti pakete kredita
  • Upoznavanje zrelih osoba za druženje, flert, seks ili vezu
  • Besplatno registriranje
  • Zajamčena tajnost, anonimnost i bezbjednost

Baza članova

Broj korisnika27000
Idealno za35+
Vrsta vezeSlobodne, zauzete
Vrsta upoznavanjaFlert, seks, veza
4.6 / 5.0
Autor Nejseznamky
Autor
Ana Horvat
Tajni zreli flert logo Isprobajte

Tajni zreli flert je stranica za upoznavanje namjenjena osobama zrele dobi i starijima. Ovdje i žene i muškarci zrelih godina traže partnera za flert, seks ili vezu. Stranica nudi brojne značajke koje će Vam pomoći da lakše i brže pronađete osobe u svojoj okolici, Vaših godina, koje su zainteresirane za isto što i Vi želite. Ako ste se pitali gdje upoznati osobe zrelih godina za druženje i nešto više, ova je stranica pravo mjesto za to.

Registriranje je besplatno, ali da biste slali poruke, trebate kupiti kredite. Krediti se kupuju u paketima. Sa besplatnim članstvom možete pretraživati i pregledati profile članova, koristeći osnovne ili napredne kriterije pretrage. Na stranici nema mogućnosti pretplate na Premium članstvo.

Ovdje nema cenzure, dozvoljeni su sadržaji eksplicitne prirode, te sami odabirete što ćete dijeliti sa drugima. Diskrecija i anonimnost su zajamčene, te niste u obavezi postaviti niti jednu svoju fotografiju na profil.

Tajni zreli flert idealno je mjesto za sve one koji bi željeli okončati samoću, uživati u druženju sa osobama svoje dobi i zabavljati se, kao i za one koji bi željeli unijeti uzbuđenja i svježine u vlastiti emotivni život.

Omjer spolova
52 %  48 % 
Idealno za
Slobodne, zauzete
Broj korisnika
27000
Na korak do pronalaženja sreće
Isprobajte Tajni zreli flert
Pronađite točno ono što tražite