Seks veza - recenzije i iskustva

Omjer spolova  % 53  % 47
Idealno za Slobodne, zauzete
Broj članova i dob 147000 / 18
Dario Traži ozbiljnu vezu
Dario traži ozbiljnu vezu
Sanja Traži prijatelja za sada
Sanja traži prijatelja za sada

Kratki rezime

Bilo da želite samo hot chatanje, dijeliti svoje najluđe fantazije, ili pronaći partnera za seks uživo i doživjeti vrelu avanturu, stranica Seks veza pomoći će Vam u tome. Ovdje osobe svih spolova, dobi i orijentacija traže upravo to – nekoga s kim će uživati u intimnom druženju, bilo samo online, ili i uživo. Kako se ovdje često dijele sadržaji eksplicitne prirode, članovi moraju biti punoljetni.

Naši prikazi

Vrsta upoznavanjaSeks
Cijena članstva od89 kn
Automatsko obnavljanje članarineNe
Prednosti VIP članstva
 • Čitanje poruka
 • Slanje poruka
 • Prikaz posjetitelja profila
 • Pristup slikama članova
 • Napredna pretraga
 • Prikaz liste prijatelja
 • Prikaz spojeva
 • Bolje pozicije u rezultatima pretrage
Naučna metoda povjezivanja partneraNe
Ručna provjera korisikaNe
Javni profiliNe
Broj korisnika147000
Savršeno zaSlobodne, zauzete
Aplikacija za mobiteleNe
Potpora

Stranica Seks veza tu je da Vam pomogne u pronalaženju partnera za intimno druženje, bilo virtuelno ili uživo. Kakvo god iskustvo biste željeli doživjeti, na ovoj stranici možete pronaći osobe zainteresirane za isto. Podrazumjeva se da ste punoljetna osoba, kojoj erotski sadržaji ne smetaju i da se želite upustiti u ovakav vid upoznavanja i druženja sa ostalim članoima.

Registriranje na stranici Vas neće stajati niti kunu, ali da biste slali poruke ili pročitali one koje Vam pristignu trebate se pretplatiti na Premium članstvo. Kada postanete Premium član, možete čitati i slati poruke, vidjeti tko je pristupao Vašem profilu, vidjeti liste prijatelja, fotografije u punoj veličini, kao i koristiti naprednu pretragu. Premium članstvo omogućuje da koristite stranicu, te jamči da ćete pronaći partnera za seks.

Veliko preimućstvo ove stranice u usporedbi s drugima jest to što, kada tražite partnera za seks, ovdje to možete otvoreno naznačiti i ne trošite ni svoje ni tuđe vrijeme jer se točno zna tko kakvu vrstu veze želi uspostaviti.

 • Članovi stranice su punoljetne osobe oba spola, svih dobi i orijentacija
 • Zajamčeno pronalaženje partnera za seks
 • Velika baza korisnika
 • Besplatno registriranje
 • Nema cenzure
 • Mogućnost pretplate na Premium članstvo

Baza članova

Broj korisnika147000
Idealno za18+
Vrsta vezeSlobodne, zauzete
Vrsta upoznavanjaSeks
4.3 / 5.0
Autor Nejseznamky
Autor
Ana Horvat
Seks veza logo Isprobajte

Seks veza je stranica za upoznavanje namjenjena onima koji traže partnera za seks li hot chatanje. Bilo kojeg da ste spola i dobi, orijentacije, bilo da želite osvježiti svoj intimni život kratkom avanturom ili želite uspostaviti trajan odnos, ili se samo zabaviti, ovdje to možete.

Registriranje na stranici jest besplatno, ali Vam to neće puno vrijedeti – da biste slali i primali poruke, trebate se pretplatiti na Premium članstvo. Članarina –vas neće puno stajati, a zauzvrat jamči pronalaženje partnera, te nudi brojne korisne značajke.

Na ovoj stranici nema cenzure i dopušteno je dijeliti erotske sadržaje, te je na Vama izbor što ćete dijeliti sa drugima. Ako ste željeli znati gdje najlakše i najbrže pronaći partnera za seks, koji želi isto što i Vi, odgovor je stranica Seks veza.

Omjer spolova
53 %  47 % 
Idealno za
Slobodne, zauzete
Broj korisnika
147000
Na korak do pronalaženja sreće
Isprobajte Seks veza
Pronađite točno ono što tražite