Ljubavni oglasnik - recenzije i iskustva

Omjer spolova  % 10  % 90
Idealno za Slobodne, zauzete
Broj članova i dob 1400000 / 18

Kratki rezime

Kao što i samo ime kaže, Ljubavni oglasnik nije stranica za upoznavanje, već mjesto za postavljanje osobnih oglasa. Ovdje nema profila korisnika niti njihovog međusobnog komuniciranja, već osobe svih spolova i orijentacija postavljaju osobne oglase erotske prirode i javljaju se na njih, te tako stupaju u kontakt.

Naši prikazi

Vrsta upoznavanjaFlert, seks, veza
Cijena članstva od25 kn
Automatsko obnavljanje članarineNe
Prednosti VIP članstva
Naučna metoda povjezivanja partneraNe
Ručna provjera korisikaDa
Javni profiliNe
Broj korisnika1400000
Savršeno zaSlobodne, zauzete
Aplikacija za mobiteleNe
Potporae-mail

Ljubavni oglasnik je mjesto za postavljanje osobnih oglasa erotske prirode. Ovdje muškarci, žene i parovi, svih dobi i orijentacija, putem osobnih oglasa traže partnere za bilo koju vrstu veze. Ovo nije stranica za upoznavanje, te nema klasičnog kreiranja profila niti međusobne komunikacije. Ali, da biste mogli postaviti oglas ili se javiti na neki, trebate se prvo registrirati. Registracija je besplatna, ali se shvaća ozbiljno, te trebate unijeti osobne podatke, uključujući i jedinstveni matični broj građana. Ovakve mjere opreza jamče da su iza profila stvarne osobe i da stranica ozbiljno shvaća korištenje osobnih oglasa.

Ovdje ne postoji mogućnost pretplate na članstvo, niti za tim ima potrebe, alli možete kupiti kredite. to je sredstvo plaćanja na Ljubavnom oglasniku i služi da Vaš osobni oglas postavite u neku od kategorija koje se naplaćuju ili postavite među istaknute oglase, te time dobijete više pažnje i ostvarite veći broj kontakata. Inače, ovdje postoji 14 kategorija u koje se oglasi svrstavaju.

  • Besplatno registriranje i postavljanje oglasa
  • 14 kategorija oglasa
  • Osobni oglasi osoba svih spolova, dobi i orijentacija
  • Veliki broj posjeta
  • Jasno naznačeno što tko traži
  • Osobni podaci nisu javni
  • Bez cenzure

Baza članova

Broj korisnika1400000
Idealno za18+
Vrsta vezeSlobodne, zauzete
Vrsta upoznavanjaFlert, seks, veza
2.9 / 5.0
Autor Nejseznamky
Autor
Ana Horvat
Ljubavni oglasnik logo Isprobajte

Ljubavni oglasnik je mjesto gdje osobne oglase erotske prirode postavljaju osobe oba spola, svih dobi i orijentacija, kako bi pronašle odgovarajućeg partnera za vrstu veze kakvu žele. Oglasi su uglavnom erotske prirode i cilj im je upoznavanje za seks. Kako ovo nije stranica za upoznavanje, nema uobičajenih profila članova niti međusobne komunikacije na stranici, već se kontakt ostvaruje javljanjem na oglas. Postavljanje oglasa je besplatno, trebate se samo registrirati. Tjekom registracije, trebate unijeti osobne podatke koji jamče Vaš stvarni identitet. Ne brinite se, ovi podaci nikome neće biti vidljivi na oglasniku, tu je samo sadržaj oglasa i podaci za kontakt koje postavite.

Sredstvo plaćanja ovdje su krediti, koje možete kupiti, i uz pomoć kojih možete postaviti svoj oglas u neku od kategorija koje se plaćaju ili među najvidljivije.

Iako nije stranica za upoznavanje, Ljubavni oglasnik može Vam pomoći da stupite u kontakt sa osobama koje razmišljaju isto kao Vi, žele isto što i Vi, i sa kojima možete ostvariti i najvrelije fantazije.

Omjer spolova
10 %  90 % 
Idealno za
Slobodne, zauzete
Broj korisnika
1400000
Na korak do pronalaženja sreće
Isprobajte Ljubavni oglasnik
Pronađite točno ono što tražite